Dytron.hu

DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W

  • DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W
Szórólap
Katalógus
Utasítás
részből
demó
Termék megnevezése Termék típusa Kép Ár ÁFA nélkül Ár ÁFA-val Darabszám
DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W szóló 01902 DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W szóló 51840HUF 65837HUF

imbuszkulcs 4 mm, papírdoboz

DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W MINI készlet 03421 DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W MINI készlet 71030HUF 90208HUF

fekete befogópofák d 20, 25, 32 mm, asztali satu, imbuszkulcs 4 mm, fém koffer MINI

DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W MINI PLUS készlet 01924 DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W MINI PLUS készlet 84150HUF 106871HUF

fekete befogópofák d 20, 25, 32, 40, DYNO vágóolló 42 mm mérettartományig, asztali satu, imbuszkulcs 4 mm, fém koffer MINI

DYTRON - Tokos hegesztőgép POLYS P-1a 650 W

Ez a tokos hőmérsékletszabályozóval felszerelt hegesztőgép 63 mm ø-ig ezermesterek számára vagy alkalmankénti használatra ajánlott. Tüskés fűtőtest max. 63 mm-s befogópofákhoz. 

A POLYS P-1 kategóriájú hegesztőgépek műanyag csövek hegesztésére alkalmasak, 16-63 mm dimenziók között, kialakításuktól függően. Egyszerű konstrukciójuknak köszönhetően a karbantartási műveletek és az ezermesterek hasznos eszközei, valamint kiváló kiegészítő eszközként szolgálnak a POLYS P-4 kategóriájú hegesztőgépekhez. Ezen hegesztőgépek legfőbb jellemzője a megbízhatóság és  a versenyképes ár optimális kombinációja.

A POLYS P-1 hegesztőgépeknél három alap kategórát különböztetünk meg, melyek formában, teljesítményben és alkalmazási lehetőségeikben térnek el egymástól. A tüskés fűtőtestű kivitelezés fontos részét képezik a befogópokát szabadalmaztatott kialakítása. A befogópofák legfőbb előnye az optimális méreteken kívül a megnövelt hatásfok. A befogópofák cseréjét elegáns módon oldották meg a fejlesztők. Felhevült állapotban is elvégezhető a csere a tüske sérülésének minimális rizikójá mellett. A befogópofák munkafelülete tapadásmentes anyaggal bevont, mely nagy mértékben növeli hatékonyságát. 

A P-1 fűtőtestek alakzatai

A zöld hobby kategóriába tartozó hegesztőgépeinket három különbőző alakzatú fűtőtesttel kínáljuk, hogy a karbantántótól egészen a házi mesteremberig mindenki megtalálja a neki megfelelő típust. A fűtőtestek erős felépítésűek, állandó hőmérséklettel a teljes felületen. Kialakításuk a professzionális kék kategóriához hasonló. Markolatuk fekete színben is rendelhető. 

 

650W

Ez a fajta hegesztőgép műanyag csövek hegesztéséhez 32 mm átmérőjű fűtőtüskével van ellátva. Teljesítménye 650W, 16-63 mm átmérőjű csövek hegesztésére tervezett. A fűtőtest kis átmérője előnyös, a nehezen hozzáférhető helyeken is tökéletes hegesztést eredményez. Ehhez a típusú hegesztőgéphez befogópofák tartoznak. 

 

850W

A 850W teljesítményű kézi hegesztőgép késes fűtőtestű kivitelben a 16-75 mm átmérőjű műanyag csövek hegesztésére lett kialakítva. Páros befogópofával a magas termikus hatásfokért, amelyet az érintkezési felület növelésével sikerült elérni.

 

500W

Az 500W teljesítményű kézi hegesztőgép a hevítő tüske különleges szögben kialakított kivitelezésével a karbantartók és szerelők hasznos munkaeszköze. A hevítő tüske különleges szögű kialakítása a nehezen elérhető helyeken is megkönnyíti a szerelési és javítási folyamatok elvégzését. Ugyanolyan befogópofákkal használható, mint a tüskés változat esetében.
DYTRON - Hegesztőgépek

Véleményem

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő